Werving, Selectie en Beloning.

Wie heb ik nodig en hoe selecteer ik ze?

Door de juiste mensen op de juiste plek aan het werk te zetten, komt u verder met uw personeel en dus met uw organisatie. Pilatusdam selecteert ze voor u. Nadat wij ons een beeld hebben gevormd van de situatie in uw bedrijf, stellen wij een profielschets op van de gewenste kandidaat. De profielschets vormt de basis voor een wervende advertentietekst die wij voor u plaatsen in effectieve media zoals vakbladen, dagbladen of vacaturesites.

Ook het vervolgtraject nemen wij u graag uit handen: vanaf het selecteren tot aan het opstellen van de arbeidsovereenkomst.betaal ik mijn medewerkers wel voldoende?


Pilatusdam heeft een zorgvuldig opgebouwde database met marktgegevens. Daarmee kunnen wij aan de hand van profielen specifieke vergelijkingen maken tussen de arbeidsvoorwaarden van uw medewerkers en de arbeidsvoorwaarden zoals deze gelden in de markt. Wij onderzoeken voor u de primaire arbeidsvoorwaarden en de belangrijkste, functiegebonden secundaire arbeidsvoorwaarden. Voor de (ontwikkelende) bouwbedrijven heeft Pilatusdam een aparte database en website, namelijk: www.beloningsonderzoekbouw.nl.